Mısır yüklü tırdan çok sayıda kaçak telefon çıktı: Piyasa değeri tam 5 milyon lira

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Mısır yüklü tırdan çok sayıda kaçak telefon çıktı: Piyasa değeri tam 5 milyon lira

GÜNDEM Haberleri

Osmaniye’de uygulama noktasında polis ekipleri tarafından bir tır durduruldu ve arama yapıldı. Mısır yüklü tırda yapılan aramada 283 gümrük kaçağı akıllı cep telefonu ele geçirildi. Telefonların piyasa değerinin 5 milyon TL olduğu ortaya çıktı.

Kaçakçılar mısır yüklü tırla telefon getirmek istedi ama ekiplerin uygulama noktasında hepsi ortaya çıktı. Osmaniye İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) görevlileri kaçakçılıkla mücadele çerçevesinde yaptıkları yol kontrolleri sırasında, Irak'tan geldiği tespit edilen, T.Ş. isimli şahsın idaresindeki mısır yüklü tırı durdurdu.

5 MİLYON DEĞERİNDE 283 TELEFON

Tırda yapılan aramalarda 283 gümrük kaçağı akıllı cep telefonu ele geçirildi. Piyasa değeri 5 milyon lira olduğu değerlendirilen telefonlara el konulurken, tırda bulunan T.Ş. ve Y.Ş. isimli 2 şahıs gözaltına alındı.(İHA)

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...