Minibüs şarampole uçtu, sürücü araçta sıkıştı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Minibüs şarampole uçtu, sürücü araçta sıkıştı

GÜNDEM Haberleri

Kastamonu'da bir minibüs sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybedince şarampole uçtu. Minibüste sıkışan sürücü itfaiye ekiplerinin uzun uğraşları sonucu yaralı olarak araçtan çıkarıldı.

Kastamonu'da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi neticesinde şarampole uçan minibüs, ağaca çarparak durabildi. Araçta sıkışan sürücü itfaiye ekiplerinin uzun çabaları ile kurtarıldı.

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre; Kaza, Kastamonu-Taşköprü karayolunda meydana geldi. Kastamonu il merkezi istikametinde seyir halinde olan Mustafa E. idaresindeki 34 LJ 746 plakalı minibüs, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi neticesinde yoldan çıktı. Şarampole uçan minibüs ağaca çarparak durabildi. Araçta sıkışan Mustafa E. yaralandı. Kazayı gören vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi.

Minibüs şarampole uçtu, sürücü araçta sıkıştı

İTFAİYE EKİPLERİ YARALI SÜRÜCÜYÜ ÇIKARDI

İhbar üzerine olay yerine sağlık, itfaiye, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin uzun çabaları neticesinde yaralı, araçtan çıkartıldı. Sağlık ekipleri tarafından olay yerinde ilk müdahalesi yapılan yaralı sürücü, Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Jandarma ve polis ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...