MEB'ten çocuk istismarına ilişkin paylaşım yapan okul müdürüne soruşturma

Düzenleyen:
- Güncelleme:
MEB'ten çocuk istismarına ilişkin paylaşım yapan okul müdürüne soruşturma

GÜNDEM Haberleri

Milli Eğitim Bakanlığı 6 yaşındaki bir kız çocuğunun evlendirilerek cinsel istismara maruz bırakıldığı haberleri üzerine İstanbul'da bir okul müdürünün sosyal medyadaki paylaşımları hakkında inceleme ve soruşturma başlattı.

Milli Eğitim Bakanlığı'nca (MEB), İstanbul'da bir okul müdürünün, kamuoyunda infiale neden olan 6 yaşındaki çocuğun cinsel istismarı haberleriyle ilgili sosyal medya paylaşımları hakkında soruşturma başlatıldı.

Açıklama, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapıldı.

Açıklamada, "Kamuoyunda infiale neden olan bir kız çocuğunun evlendirilerek cinsel istismara maruz bırakıldığı haberleri üzerine İstanbul'da bir okul müdürünün sosyal medyadaki paylaşımları hakkında Bakanlığımızca inceleme/soruşturma başlatılmıştır" ifadelerine yer verildi.

NE OLMUŞTU?

İstanbul'da bir okul müdürü C.A. Türkiye'nin gündemine oturan 6 yaşındaki çocuk hakkında cinsel istismar haberlerine ilişkin sosyal medya hesabından paylaşım yapmıştı.

Okul müdürü gelen tepkiler üzerine paylaşımlarını silmişti.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...