Milletvekili trafik kazası geçirdi

Milletvekili trafik kazası geçirdi

GÜNDEM Haberleri

TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanı Necdet Ünüvar trafik kazası geçirdi. Ünüvar, makam aracına halk otobüsü çarpması sonucu yaralandı.

TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanı Necdet Ünüvar, makam aracına halk otobüsü çarpması sonucu yaralandı.


TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanı ve Ak Parti Adana milletvekili Necdet Ünüvar'ın geçirdiği trafik kazasında yaralandığı ancak genel sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. nbsp;


Ünüvar'ın makam aracına dün akşam saatlerinde Keçiören İrfan Baştuğ Caddesi'nde seyir halindeyken bir özel halk otobüsü çarptı.


Kazada yaralanan Ünüvar'ın Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.


Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yöneticisi Prof. Dr. Safa Kapıcıoğlu, Ünüvar'ın sağlık durumuna ilişkin, "Sağ el bileğinde kırık dışında ciddi bir durumu yok. Durumu gayet iyi. Halihazırda ameliyata gerek olmadan alçı ile tedavisi sürüyor. Şu an itibariyle ameliyat edilmesi düşünülmüyor. Kendisi şu anda hastanemizde. Kontrolümüz altında. Aslında hastanede uzun süre kalmasına gerek yok ama trafik kazası olduğu için belki bir iki gün misafir edeceğiz" dedi.

nbsp;
ANKARA - AA

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...