Milletin vekâletiyle üç kıtaya dağıtıldı

Milletin vekâletiyle üç kıtaya dağıtıldı

GÜNDEM Haberleri

Bu bayram “Kurbanlarınız Yoksulların Bayramı Olsun” sloganıyla yola çıkan Deniz Feneri Derneği, geçtiğimiz senenin üzerinde bir vekâlet alarak büyük bir başarıya imza attı.

Dernek, bağışlanan hisselerle yaklaşık bir milyon ihtiyaç sahibine ulaştı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da verdiği üç adet kurban vekâleti ile bu bağışçılar arasında yer aldı. Kesilen kurbanların etleri, üç kıtada 23 ülke ve 34 bölgede dağıtıldı. Yardımlar Türkiye’nın yanı sıra Afrika, Müslümanlara yapılan zulmün bitmediği Arakan, Suriye, Irak, Filistin, Lübnan, Yemen, Pakistan ve Bosna-Hersek’te gerçekleştirildi. Bunun yanı sıra Afrika’da cami, mescit, su kuyusu, eğitim merkezi, yetimhane gibi birçok proje de hayata geçirildi. Deniz Feneri Derneği Genel Başkanı Avukat Mehmet Cengiz, yaptığı açıklamada şunları ifade etti: Bir Kurban Bayramı’nda daha dünyadaki mazlum ve mağdur Müslüman kardeşlerimiz için yollara düştük. Muhtaçlara elimizi, soframızı ve gönlümüzü açtık. Allah, kesilen bütün kurbanları mübarek etsin.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...