Midilli Adası'na gitmek isteyen 56 düzensiz göçmen Ayvalık açıklarında yakalandı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Midilli Adası'na gitmek isteyen 56 düzensiz göçmen Ayvalık açıklarında yakalandı

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Yunanistan'ın Midilli Adası'na yasa dışı yollardan geçmek isteyen 56 düzensiz göçmen Balıkesir'in Ayvalık ilçesi açıklarında Sahil Güvenlik tarafından yakalandı. Düzensiz göçmenler insani yardımın sonrasında İl Göç İdaresi yetkililerine teslim edildi.

Balıkesir ili Ayvalık ilçesi açıklarında lastik bot içerisinde bir grup düzensiz göçmen olduğu bilgisinin alınması üzerine bölgeye ekipler sevk edildi. Görevlendirilen Sahil Güvenlik Gemisi (KB-4510) tarafından hareketli lastik bot durduruldu ve içerisindeki 20 düzensiz göçmen yakalandı.

İKİ GRUP AYRI AYRI ŞEKİLDE YAKALANDI

İkinci olayda ise Ayvalık ilçesi açıklarında lastik bot içerisinde bir grup düzensiz göçmen olduğu bilgisinin alınması üzerine ekipler bölgeye sevk edildi. Görevlendirilen Sahil Güvenlik Gemisi (TCSG-28) tarafından hareketli lastik bot durduruldu ve içerisindeki 36 düzensiz göçmen yakalandı.

İL GÖÇ İDARESİNE TESLİM EDİLDİLER

Yunanistan’ın Midilli Adasına yasa dışı yollardan geçmek isteyen 56 düzensiz göçmen Ayvalık’ta karaya çıkartıldı ve haklarında yasal işlemler başlatıldı. Düzensiz göçmenler insani yardımın sonrasında İl Göç İdaresi yetkililerine teslim edildiler.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...