Midilli açıklarında batan gemidekilerden birinin cesedi bulundu

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:
Midilli açıklarında batan gemidekilerden birinin cesedi bulundu

Gündem Haberleri  / Anadolu Ajansı

Yunanistan’ın Midilli Adası açıklarında fırtına nedeniyle batan kargo gemisinin kayıp 13 mürettebatından birinin cesedi bulundu.

Mısır'dan İstanbul'a tuz taşıyan ve 14 kişiyi taşıyan Raptor adlı kargo gemisi Midilli Adası açıklarında fırtına sebebi ile battı.  Yunan yetkililer, yapılan arama kurtarma çalışmaları sonucu Mısırlı 1 kişinin kurtarıldığını açıklarken 13 kişiden haber alınamadığını bildirdi.

1 KİŞİNİN CESEDİ BULUNDU

kayıp 13 mürettebatından birinin cesedine ulaşıldığı bildirildi. Yunan medyasında yer alan haberlerde, cesedin, olayın meydana geldiği noktadan geçen başka bir gemi tarafından tespit edildiği belirtildi.

Haberlerde, kurtarma çalışmalarının kötü hava şartlarına rağmen Yunan donanmasına ait bir firkateyn, bir helikopter ve 8 sahil güvenlik botuyla devam ettiği aktarıldı.

Gemi mürettebatının 2 Suriyeli, 4 Hint ve 8 Mısırlıdan oluştuğu ifade edilmişti. Yetkililer, geminin saat 07.00'de mekanik bir sorun bildirdiğini, bir tehlike sinyali gönderdiğini ve kısa bir süre sonra Midilli'nin yaklaşık 8 kilometre güneybatısında kaybolduğunu bildirmişti.

Ulusal Meteoroloji Servisi, bölgede saatte 80 kilometre hızla esen rüzgarın etkili olduğunu duyurdu.

 

 

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...