MHP’li Yalçın'dan muhaliflere: Sizi kim besliyor?

Düzenleyen:
MHP’li Yalçın'dan muhaliflere: Sizi kim besliyor?

GÜNDEM Haberleri

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, partisi adına “Referandum Süreci ve MHP’nin Saldırıların Odağında Olmasının Sebepleri” başlıklı bir kitapçık hazırladı.

30 sayfadan oluşan kitapçıkta Yalçın, MHP’nin son hamlaleriyle Türkiye’nin varlığını sürdürmesi ve bekası açısından hayatî bir fonksiyon icra ettiğini söyledi. Yalçın özetle şu görüşlere yer verildi:
- KASET FETÖ KUMPASI: Küresel bir proje olarak ortaya çıkan FETÖ, 1991-1992’de ülkücü camia içindeki operasyonlarda rol aldı. “Türkeşsiz Türk milliyetçiliği” senaryolarının teşvikçisi ve tahrikçisi oldu. 2011 seçimleri öncesinde kaset komplosunu yaptı. 
- TÜRKEŞ’İ ANLAYIN: Bahçeli’nin referandumda neden ‘evet’ dediğini anlamak için Alparslan Türkeş’in geçmişte attığı adımları ve MHP’nin misyonunu doğru tahlil etmek gereklidir. Türkeş’i anlamaktan aciz olanlar, vaktiyle ona karşı çıkan zihniyet, bugün de Bahçeli’ye muhalefet ediyor. Bahçeli anayasa değişikliği hamlesiyle partisini ve camiasını Türk siyasetinin başat aktörü konumuna getirmiştir.
- MHP’Lİ DEĞİL CHP’Lİ: “Hayır” kampanyası yürütenler MHP’nin üstlendiği misyonu baltalama amacı taşıyor. Üstelik bunların arasında ülkücü hareketin imkan ve nimetleri sayesinde milletvekili olan ve isim yapan kimseler de yer alıyor. Gittikleri yerlerde bunları karşılayanların çoğu ya artık partimizle ilgisi kalmamış kimselerdir ya da partilerinden umudunu kesmiş eski CHP’lilerdir. Bu güruhun MHP aleyhinde yürüttüğü kampanyada yoğurdun bol olduğu, gösterişli toplantılar için hiçbir masraftan çekinilmediği gözlerden kaçmamaktadır. Camiamızdan tart edilmiş siyaset atıklarından ve sözde ülkücülerden oluşan müzmin muhalefetin para kaynakları kimler ve hangi odaklardır? Bunlar hangi mahfillerden ve hangi merkezlerden beslenmektedir?

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...