MHP'li Başmakçı Belediye Başkanı Ayhan Gönüllü hayatını kaybetti

Düzenleyen:
- Güncelleme:
MHP'li Başmakçı Belediye Başkanı Ayhan Gönüllü hayatını kaybetti

GÜNDEM Haberleri

Son dakika haberi: Afyonkarahisar'ın Başmakçı ilçe Belediye Başkanı Ayhan Gönüllü, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. 57 yaşında hayata gözlerini yuman Gönüllü, evli ve 2 çocuk babasıydı. Gönüllü'nün vefatının ardından İçişleri Bakanı Soylu, başsağlığı mesajı paylaştı.

Son dakika haberi: Afyonkarahisar'ın Başmakçı ilçesinin belediye başkanı olan Ayhan Gönüllü, Denizli'de geçirdiği rahatsızlık sonrası hastaneye kaldırıldı. 57 yaşındaki Gönüllü, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Evli ve 2 çocuk babası olan Gönüllü, 57 yaşındaydı.

BAKAN SOYLU'DAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sosyal medya hesabından "Geçirdiği kalp krizi sonucu kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Afyonkarahisar Başmakçı Belediye Başkanı Ayhan Gönüllü Beyefendi'ye Allah'tan rahmet; ailesi, yakınları ve hemşehrilerimize başsağlığı diliyorum. Rabbim, mekanını cennet, makamını âlî eylesin" mesajını paylaştı.

AYHAN GÖNÜLLÜ KİMDİR?

Ayhan Gönüllü 1966 yılında Başmakçı'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Başmakçı'da bitirdi. 1991 yılında Tarım Kredi Kooperatifi'nde göreve başladı. 2000-2003 yılları arasında genel merkezi Ankara'da bulunan KOOP-İŞ Sendikası'nda genel denetim kurulu raportörlüğü yaptı.

Belediye Başkanı Gönüllü, evli ve 2 çocuk babasıdır. MHP'den Başmakçı Belediye Başkanı seçilen Ayhan Gönüllü, 2019 yerel seçimlerinde de MHP'den Afyonkarahisar Başmakçı Belediye Başkan adayı oldu.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...