MHP seçim ofisine saldırıya, Twitter'dan tepki yağdı

MHP seçim ofisine saldırıya, Twitter'dan tepki yağdı

GÜNDEM Haberleri

MHP Esenyurt seçim ofisi açılışında yaşanan saldırıda MHP'nin sevilen isimlerinden Cengiz Akyıldız hayatını kaybetti. Twitter'da ise büyük üzüntü vardı.

MHP 'nin Esenyurt 'taki seçim irtibat ofisinin açılışında, MHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Acar'ın ziyareti sırasında ateş açıldı. Bir grubun taşlı, silahlı ve sopalı saldırısında partinin basın danışmanı Cengiz Akyıldız ile 5 kişi yaralandı. Hastaneye kaldırılan Cengiz Akyıldız tüm müdahalelere karşın kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Acı olayın ardından, nbsp; Yusufiyeli olarak tanınan Akyıldız için sosyal medyada da çok sayıda mesaj atıldı, Akyıldız'a dua istendi, saldırıya büyük tepki gösterildi. Ülkücü camianın sevdiği isimlerden olan Akyıldız'ın vefat ettiği saldırı sonrası açıklama yapan MHP İstanbul Milletvekili Celal Adan, şunları söyledi: "Bu hadisenin bir an önce çözülmesi, faillerinin yakalanması, bunu organize edenlerin ortaya çıkarılması hükümetin birinci derecede sorumluluğudur."

MHP seçim ofisine saldırıya, Twitter'dan tepki yağdıTWİTTER'DA TEPKİ YAĞDI
Yaşanan saldırı ve Cengiz Akyıldız'ın vefat haberinin ardından twitter'da da büyük üzüntü vardı. 'CengizAkyıldıziçinDuaVakti' hastag'i açıldı.
İşte bazı yorumlar...

Yürekler kan ağlıyor bugün.Ruhun şad olsun Cengiz abim..CengizAkyıldız İçinDuaVakti

Dünyada bir eksik, Cennette bir fazlayız.

CengizAkyıldız İçinDuaVakti

Yakınlarının ve Ülkücü Camia'nın başı sağolsun...

Nur içinde yatasın..

CengizAkyıldız İçinDuaVakti

Tüm MHP camiasının başı sağolsun CengizAkyıldız İçinDuaVakti

CengizAkyıldız İçinDuaVakti malesef abimiz şehit oldu.. Mekanı cennet olsun. Önemli olan kısım provakasyona alet olmamak.

Sabır sınanıyor..
MHP seçim ofisine saldırıya, Twitter'dan tepki yağdı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...