MHP KURULTAYI NE ZAMAN 2024? MHP 14.Olağan kurultay tarihi…

Düzenleyen: / Kaynak: turkiyegazetesi.com.tr
- Güncelleme:
MHP KURULTAYI NE ZAMAN 2024? MHP 14.Olağan kurultay tarihi…

GÜNDEM Haberleri  / turkiyegazetesi.com.tr

MHP Genel Başkanı Devlet Başkanı MYK toplantısında açıklamalarda bulundu. Yapılan açıklamaların ardından vatandaşlar arama motorlarında “MHP kurultayı ne zaman? MHP 4.Olağan kurultay tarihi” sorgulamalarını yapıyorlar. İşte o detaylar…

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin MYK toplantısında açıklamalarda bulundu. Devlet Bahçeli ''14 ve 28 Mayıs tarihlerinde tezahür etmiş millet iradesinin aynısı ile 31 Mart 2024 tarihinde yerel yönetimlere yansımasını yerel yönetimlere düşen gölgenin kaldırılmasını amaçlıyoruz. Türkiye'nin zaman kaybetmeye tahammülü yoktur. Yerel seçimlere heyecanla hazırlanıyoruz. MHP olarak ne yaptığımızı biliyoruz. Cumhur İttifakı olarak yeni projelerimizle gücümüze güç katacağımıza inanıyoruz. MHP başında sonunda önünde arkasında milletin olmadığı hiçbir irtibat ağının bugüne kadar yanında olmamış bundan sonra da olması düşünülemez.” İfadelerini kullandı.

Devlet Bahçeli aynı zamanda MHP kurultayının ne zaman yapılacağı ile ilgili de bilgi verdi.

MHP KURULTAYI NE ZAMAN 2024? MHP 14.Olağan kurultay tarihi…

MHP KURULTAYI NE ZAMAN 2024?

Milliyetçi Hareket Partisi’nin kurultay tarihi ile ilgili açıklamalarda bulunan Devlet Bahçeli 14. Olağan Kurultayın 17 Mart 2024 tarihinde yapılacağını söyleyerek “17 Mart'ta 14. Olağan Kurultayımızı yapacağız. Siyasetteki maksadımız gök kubbede hoş bir sada bırakmaktır. Hizmet edenin himmet göreceğini de gayet iyi bilmekteyiz. Göç sorunundan ekonomik cepheleşmeye, İslamofobi salgınından ırkçı ve şovenizm hastalığına varıncaya kadar risk ve tehditler dünya genelinde artmıştır. Dünyayı takip ediyoruz ve bunu yapmanın zorunlu olduğunu biliyoruz. Biz Türkiye sevdalısı cesur yürekleriz. Göz kamaştıran bir memleketin miraşçıları olarak bölgesel vizyonumuzu kapatmaya hakkımız olmadığına inananlarız.” dedi.

 

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...