Mezarcılardan tehdit

Mezarcılardan tehdit

GÜNDEM Haberleri

Osmanlı'ya ait mezar taşlarının İngiltere'de müzayedeyle satılacağını ihbar eden Ali Serim, 'Boyunuzdan büyük işlere kalkışmayın' diye tehdit edildi.

Karacaahmet Mezarlığı'ndan çalınan sadrazam, şair, ulema, şeyhülislam ve bürokratlara ait mezar taşlarının İngiltere'de müzayedede satışa sunulacağını ihbar eden Ali Serim tehdit edildi. Kültür ve Turizm Bakanlığının "İngiltere'de Osmanlı dönemine ait mezar taşlarının satışının durdurulduğunu" açıklamasının ardından konuyu gündeme taşıyan Yıldız Vakfı Başkan Yardımcısı Serim, kimliği belirsiz kişi tarafından tehdit edildiğini öne sürdü. Serim: "Dün akşam Nişantaşı'ndaki evime giderken üstü başı gayet düzgün, 1.85 boylarında, 40'lı yaşlarda bir bey, 'Siz Ali Serim misiniz?' diye sordu. Buna karşılık ben de ona ismini sorunca, 'Benim kim olduğum önemli değil. Boyunuzdan büyük işlere karışıyorsunuz. Bu iş sizin boyunuzu aşar. Sizin Yıldız Sarayı Vakfınızı da kapattırırız' diyerek, tehdit etti"dedi. nbsp;Haber Merkezi İSTANBUL




UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...