Metrobüs ve metro seferleri normale döndü

Metrobüs ve metro seferleri normale döndü

GÜNDEM Haberleri

1 Mayıs nedeniyle ara verilen ulaşım seferleri normale döndü

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla sabah Topkapı'dan sonra yapılmayan metrobüs seferleri ile Hacıosman-Yenikapı metro ve Kabataş-Taksim füniküler hatlarında seferler normale döndü.
Polisin Taksim Cumhuriyet Anıtı etrafında güvenlik önlemleri devam ederken, anıt çevresi ile Taksim Meydanı'na çıkan cadde ve sokaklardaki bariyerler görevliler tarafından toplandı.
Beyoğlu Belediyesi'ne bağlı temizlik görevlileri de İstiklal Caddesi ve meydanda çevre temizliği yaptı. Gün içinde kapalı olan restoran, mağaza ve kafelerin, Taksim'de hayatın normale dönmesi üzerine kepenklerini açarak hizmet vermeye başladığı gözlendi.
Taksim Meydanı'na çıkan caddeler ile Cumhuriyet Caddesi Altgeçidi de araç trafiğine açıldı.
Akşam saatlerine dek Topkapı durağına kadar hizmet veren metrobüs ile geçici olarak durdurulan Hacıosman-Yenikapı metro ve Kabataş-Taksim füniküler seferleri de normale döndü.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...