Metin Akpınar’dan Erdoğan itirafı! Sosyal medyada gündem oldu

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Seçimlere son 2 gün! Ünlü oyuncu Metin Akpınar, 14 Mayıs’ta yapılan ve 28 Mayıs'ta yapılacak seçimlere ilişkin dikkat çeken bir yorumda bulundu. Akpınar'ın sözleri sosyal medyayı salladı. 

Ünlü oyuncu Metin Akpınar katıldığı Youtube kanalında Cumhur İttifakı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın farkla önde bitirdiği 14 Mayıs seçimleriyle ilgili sözleri gündem oldu.

Akpınar'ın Erdoğan sözleri sosyal medyada en çok konuşulanlar arasına girdi.

'Baba metaforunun en net Erdoğan'da görüldüğü'nü belirten Akpınar şöyle konuştu:

ERDOĞAN İTİRAFI

"BABA METAFORU EN NET ERDOĞAN'DA VAR"

"Seçmenin ideolojisini etkileyecek bir çalışma yapılamadı bunun neticesinde de gene lidere yönelen, ona sığınan, alışık olduğu baba metaforunun da etrafında birleşmeye neden oldu. Bunu da en net Recep Tayyip Erdoğan’da görüyoruz” dedi..

"DEPREM BÖLGESİNDE ERDOĞAN'A OY VERMELERİ GAYET NORMAL"

11 ilde büyük bir yıkım oldu. Bu şehirleri tekrar ayağa kaldırabilecek kişinin Recep Tayyip Erdoğan ve ekibinin yapabileceği inancı oluştu. Çünkü o bölgede hemen inşaat çalışmaları başladı. Millet İttifakı depremzedelere sadece vaat veriyordu. İktidar orada çalışmalara çoktan başlamıştı. 

"BÜKEMEDİĞİN ELİ ÖPECEKSİN"

Oylarını iktidara vermeleri gayet normal. Bükemediğin bileği öpeceksin. Başka çaresi yok..."

Cumhurbaşkanlığı seçimi ikinci turu 28 Mayıs'ta gerçekleşecek. 14 Mayıs'taki ilk turda Cumhur İttifakı adayı Recep Tayyip Erdoğan yüzde 49,52 ile seçimi önde tamamlarken Millet İttifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu yüzde 44,88 oy almıştı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...