Meteoroloji’den son dakika uyarısı: İstanbul dahil 9 il için gök gürültülü sağanak

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Meteoroloji’den son dakika uyarısı: İstanbul dahil 9 il için gök gürültülü sağanak

GÜNDEM Haberleri

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Marmara Bölgesi için sağanak uyarısı yaptı. Vatandaşları, ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, ani rüzgar, kısa süreli fırtına ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli olunması konusunda uyardı. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, yarın bölgede beklenen gök gürültülü sağanak yağışların Trakya, İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Bilecik, Bursa ve Balıkesir çevreleri ile Çanakkale'nin doğusu ve Eskişehir'in batısında yerel kuvvetli olacağı tahmin ediliyor. Yağışların yerel kuvvetli 21-50 kilogram metrekare olacağı tahmin ediliyor. 

OLUMSUZLUKLARA KARŞI DİKKATLİ OLUN

Buralarda yaşayanların ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, ani rüzgar, kısa süreli fırtına ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olmaları istendi.

https://twitter.com/meteoroloji_twi/status/1653704380653137921

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...