Meteoroloji'den kar uyarısı

Düzenleyen:
Meteoroloji'den kar uyarısı

GÜNDEM Haberleri

Meteoroloji, Balıkesir'in kuzey ve batı ilçelerinde kar yağışının öngörüldüğünü, bu noktada da vatandaşların dikkatli olması gerektiğini bildirdi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 2. Bölge Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre; Balıkesir’in kuzey ve batı ilçelerinde kuvvetli kar yağışı bekleniyor. Söz konusu meterolojik uyarıda beklenen kar yağışlarına karşı dikkatli olunması yönünde telkinde bulunuldu.

KAR YAĞIŞI PERŞEMBE GÜNÜ BAŞLAYACAK

Yayınlanan meteorolojik uyarıda “Yapılan son değerlendirmelere göre, 03.02.2022 Perşembe günü sabah ilk saatlerden itibaren Balıkesir’in Kazdağları başta olmak üzere kuzey ve batı ilçelerinin (Edremit, Havran, Burhaniye, Balya, Savaştepe, Gönen ve İvrindi) yükseklerinde yoğun kar yağışı beklendiğinden ulaşımda aksamalar, buzlanma ve don gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır” denildi.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...