Meteoroloji uyardı, İzmir sağanak yağışa teslim oldu: Gece vakti şimşekler gökyüzünü aydınlattı

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Meteoroloji'nin uyarılarının ardından İzmir'de sağanak yağış etkili oldu. Gece saatlerinde etkisini artıran yağışla beraber şimşekler çaktı ve gökyüzü aydınlık oldu. Çeşme’de etkisini göstermeye başlayan gök gürültülü sağanak yağış etkisini sürdürmeye devam edecek.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü dün İzmir için sağanak yağış uyarısı yapmıştı ve çok geçmeden akşam saatleriyle birlikte yağış etkili oldu. Gece saatlerinden itibaren İzmir merkez ve ilçelerinde gök gürültülü sağanak yağış ile kuvvetli fırtınanın etkili olacağı uyarısının ardından ünlü tatil merkezi Çeşme’de sağanak etkisini göstermeye başladı. 

ŞİMŞEKLERİN GÖKYÜZÜNÜ AYDINLATTIĞI ANLAR KAMERADA

İlçede gök gürültülü sağanak yağışın yanı sıra art arda çakan şimşekler adeta görsel şölen oluşturdu. Cep telefonu kamerası ile güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, çakan şimşeklerin geceyi aydınlattığı görüldü. Öte yandan sağanak yağışın etkisini sürdürmeye devam edeceği öğrenildi.(İHA)

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...