Mete Yarar: Kilis'e düşen füzelerin yerleri belirtilmemeli

Düzenleyen:
Mete Yarar: Kilis'e düşen füzelerin yerleri belirtilmemeli

GÜNDEM Haberleri

Güvenlik uzmanı Mete Yarar, DAEŞ'li teröristlerin Türk medyasını yakından takip ettiğini belirterek, Kilis'e düşen füzelerin yerlerinin nokta olarak belirtilmemesi gerektiğini söyledi.

Eski bordo bereli, güvenlik uzmanı Mete Yarar DAEŞ'in füze saldırılarıyla ilgili dikkat çeken bir uyarıda bulundu. Yarar, DAEŞ'li teröristlerin Türk medyasını yakından takip ettiğini belirterek Kilis'e düşen füzelerin yerlerinin nokta olarak belirtilmemesi gerektiğini ifade etti.

GÖZLER KİLİS'TE

DAEŞ'in katyuşa füzeleriyle gerçekleştirdiği saldırılar nedeniyle tüm gözler Kilis'in üzerinde. DAEŞ saldırılarında Kilis'te şu ana kadar 10'u Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı, 7'si Suriyeli toplam 17 kişi hayatını kaybetti.

"TERÖRİSTLER TÜRK MEDYASINI TAKİP EDİYOR"

Güvenlik uzmanı Mete Yarar, Habertürk TV'de katıldığı programda ise bu saldırılarla ilgili bir detayı paylaştı. Yarar, DAEŞ'li teröristlerin Türk medyasını yakından takip ettiğini belirterek Kilis'e düşen füzelerin yerlerinin nokta olarak belirtilmemesi gerektiğini ifade etti.

"TEKRAR ATIŞ YAPABİLİRLER"

Yarar, teröristlerin düşen füzelerin yerini öğrenerek koordinatları belirleyebileceğini ve daha fazla zarar verecek şekilde tekrar atış yapabileceklerini söyledi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...