Mersin'deki tren kazası ile ilgili Valilikten açıklama geldi

/ Kaynak: AA
Mersin'deki tren kazası ile ilgili Valilikten açıklama geldi

GÜNDEM Haberleri  / AA

Bu sabah Mersin'de meydana gelen tren kazasında 9 kişi ölmüş çok sayıda kişide yaralanmıştı. Valilik feci kaza ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Vali Hasan Basri Güzeloğlu, merkez Akdeniz ilçesinde yolcu trenin, işçileri taşıyan servis minibüsüyle çarpıştığı kazada 9 kişinin öldüğünü, 3'ü ağır 5 kişinin de yaralandığını bildirdi.Güzeloğlu, kaza yerindeki incelemesinin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, hayatını kaybeden 9 vatandaşa Allah'tan rahmet dileyerek, yaralanan 5 kişinin hastanelere sevk edildiğini söyledi.Yaralıların tedavileri için tüm imkanların seferber edildiğini vurgulayan Güzeloğlu, 5 yaralıdan 3'ünün durumunun ağır olduğunu ifade etti.Kazayla ilgili incelemenin sürdüğünü anlatan Güzeloğlu, "Huzurkent hemzemin kavşağında bu kaza yaşanıyor. Kazanın ayrıntıları, diğer teknik detayları ve nedenleri konusu hem adli hem idari soruşturma ile soruşturulacak. Şimdilik paylaşacağım bilgiler bu kadar. Hayatını kaybedenlerin aileleri ve yakınlarına başsağlığı diliyorum" dedi.Öte yandan, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan ve Akdeniz Belediye Başkanı Fazıl Türk de olay yerine gelerek yetkililerden bilgi aldı.

##tgvideo##

GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...