Mersinde yıkılan bina var mı? Mersin afet bölgesi ilan edildi mi?

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Mersinde yıkılan bina var mı? Mersin afet bölgesi ilan edildi mi?
GÜNDEM Haberleri

Hatay'da dün akşam saatlerinde meydana gelen 6.4 büyüklüğündeki deprem Mersin’de de yoğun olarak hissedildi. Mersinli vatandaşlar depremin paniği ile sokaklara döküldü. Bu gelişmelerin ardından “Mersinde yıkılan bina var mı? Mersin afet bölgesi ilan edildi mi?” gibi sorular sıkça araştırılmaya başlandı. Mersin’de okullar 1 gün tatil edildi. Peki, Mersinde yıkılan bina var mı? Mersin afet bölgesi ilan edildi mi?

Türkiye’nin Akdeniz Bölgesi’ndeki liman kenti olan Mersin’de dün akşam Hatay’daki depremden etkilenen illerden bir tanesi oldu. Mersinli vatandaşlar panikle dışarı kaçarken okullara 1 günlük ara verildi. Bu gelişmenin ardından “Mersinde yıkılan bina var mı? Mersin afet bölgesi ilan edildi mi?” gibi sorular sıkça aratılmaya başlandı. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer konuyla alakalı açıklamalarda bulundu. Peki, Mersinde yıkılan bina var mı? Mersin afet bölgesi ilan edildi mi? İşte detaylar…

Mersinde yıkılan bina var mı? Mersin afet bölgesi ilan edildi mi?

MERSİNDE YIKILAN BİNA VAR MI?

Antalya ve Mersin valilikleri, Hatay’da bu akşam 6,4 ve 5,8 büyüklüğündeki iki depremin ardından; "Vatandaşlarımızın deniz kıyısından uzak durması önemle rica olunur” açıklamasını yaptı. Mersin'de yıkılan bir binaya ilişkin resmi bir açıklama gelmedi.

MERSİN AFET BÖLGESİ İLAN EDİLDİ Mİ?

Mersin afet bölgesi ilan edilmedi. Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 şiddetinde meydana gelen depremin ardından dün akşam Hatay dün akşam bir kez daha sallandı. Afad, Hatay'ın Defne ilçesinde saat 20.04'te 6.4 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu. Depremin yerin 16.74 kilometre derinliğinde gerçekleştiği belirtildi.

Mersin’in afet bölgesi ilan edilsin talebi var fakat, Mersin henüz afet bölgesi ilan edilmedi.  

İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca yaptığı açıklamada, "Mersin Valiliğimizin kararı ile 21 Şubat Salı günü eğitim öğretim faaliyetlerimize bir gün ara verilmiştir" dedi. 

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...