Mersinde tüp dolu kamyonun karıştığı kaza sonrası peş peşe patlamalar! Ortalık savaş alanına döndü

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Mersin'de otoyolda tüplerin yüklü olduğu kamyon ile tırın karıştığı kaza sonrasında meydana gelen peş peşe patlamalarda alevler yükselince görenler mühimmat deposunun patladığını sandı. Korkunç kazada sonrası patlayan tüplerin çevrede yangına sebep oldu ve itfaiye ekipleri yangına müdahale etti.

Tarsus Takbaş mevkii Mersin istikametinde yaşanan panik dolu anlarda tüp dolu kamyon ile tırın karıştığı kaza sonrasında tüpler patlamaya başlayarak yangına neden oldu. Trafiğin tek yönlü olarak tamamen durdurulduğu olayda yükselen alevler kamyonun tamamını, tırın ise kupa bölümünü sardı.

AĞAÇLIK ALANA SIÇRAYAN ALEVLER KİLOMETRELERCE UZAKTAN GÖRÜLDÜ

Kilometrelerce uzaktan görülen dumanlar ve alevler dikkat çekti. Otoyol yanında bulunan ağaçlık alana da sıçrayan alevler, bitki örtüsüne zarar verdi. Patlayan tüpler çevreye saçılırken, olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve trafik ekibi sevk edildi. İtfaiye ekipleri yangın bölgesinde hem söndürme hem de soğutma çalışması yaptı. Müdahalenin devam ettiği olaydan, sürücülerin sağ kurtulduğu öğrenildi.

Mersinde tüp dolu kamyonun karıştığı kaza sonrası peş peşe patlamalar!  Ortalık savaş alanına döndü

MÜHİMMAT DEPOSU PATLADI SANDILAR

Polisin olayla ilgili incelemesi sürerken, dumanları kilometrelerce uzaktan görüntüleyen vatandaşların, mühimmat deposu patladı zannetmesi dikkat çekti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...