Mersin’de terör örgütü DEAŞ’a şafak operasyonu

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Mersin’de terör örgütü DEAŞ’a şafak operasyonu

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Mersin'de terör örgütü DEAŞ'a yönelik gerçekleştirilen operasyonda 14 adrese eş zamanlı operasyon yapıldı. Dron destekli operasyona dama çıkarak kaçmaya çalışan zanlılardan biri dron sayesinde tespit edildi ve kıskıvrak yakalandı.

Terör örgütleri ile mücadele tüm hızıyla devam ederken DEAŞ'a yönelik yapılan operasyonlarda terör örgütü ile ilişkisi olduğu tespit edilen veya şüphelenilenler tek tek yakalanıyor. Örgüte bir operasyonda Mersin'de düzenlendi.  İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, DEAŞ terör örgütü mensuplarının eylem ve faaliyetlerinin deşifre edilmesine yönelik yaptığı çalışmalarda, örgüt adına para transferleri gerçekleştiren ve para transferini kurdukları uluslararası ticaret şirketleriyle örgüte hem finans hem ekipman sağlayan şahısların olduğunu tespit etti.

14 ADRESE EŞ ZAMANLI OPERASYON

Bunun üzerine Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, özel harekat polislerinin de desteğiyle 14 adrese eş zamanlı şafak operasyonu yapan ekipler, bazı şüpheli şahısları gözaltına aldı. Şahısların adreslerinde yapılan aramalarda çok sayıda örgütsel doküman ele geçirildi.

KAÇMAYA ÇALIŞIRKEN DRONLA YAKALANDI

Öte yandan polislerin geldiğini fark edince damdan kaçmaya çalışan şüpheli dron ile tespit edilerek, gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahıslar, işlemleri yapılmak üzere emniyete götürüldü.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...