Mersin'de çaptığı 2 kardeşten birinin ölümüne sebep olan sürücü kaçtı! Kaza anı kamerada

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Mersin'de feci bir kaza meydana geldi. Hızla gelen otomobil yolda yürüyen iki kız kardeşe çarptı. Kardeşler yola savrulurken sürücü durmadan olay yerinden uzaklaştı. İhbar üzerine kaza yerine gelen sağlık ekipleri kardeşlerden birinin hayatını kaybettiğini belirledi. Kaza anı ise bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Mersin'de yolda yürüyen iki kız kardeşe araba çarptı, biri öldü diğeri yaralandı. Sürücü kaza sonrası olay yerinden uzaklaşırken o anlar kameralara yansıdı. Feci kaza, Erdemli ilçesi Yavuz Sultan Selim Bulvarı'nda hastaneye 300 metre uzaklıkta yaşandı.

HIZLA GELEN ARAÇ 2 KIZ KARDEŞE ÇARPTI

Hızla gelen beyaz renkli bir otomobil yolda yürüyen kardeşler Ayşe Çiftçi (46) ile Meryem Öz'e (48) çarptı. Çarpmanın etkisi ile kadınlar yere savrulurken, otomobil durmadan olay yerinden uzaklaştı.

FECİ KAZA İKİ KARDEŞİ BİRBİRİNDEN AYIRDI

Kazayı fark eden diğer sürücüler durumu anında yetkililere haber verdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kaza yerine kısa sürede gelen sağlıkçılar kardeşlerden Çiftçi'nin hayatını kaybettiğini belirledi. Yaralanan Öz ise ambulansla ilçe devlet hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

POLİS KAÇAN SÜRÜCÜNÜN PEŞİNDE

Polis kaza yerine şerit çekerek tedbir aldı. Olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı çalışmada ise araçtan düşen far ve ayna parçaları delil olarak alındı. Ekipler otomobilin tespit edilip sürücünün yakalanması için geniş çaplı çalışma başlattı.

KAZA ANI KAMERADA

Öte yandan kaza anı çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde aracın hızla gelerek kadınlara çarpması ve durmadan olay yerinden uzaklaşması yer aldı. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...