Mersin'de bir araç öğrencileri ezdi, yaralılar var

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Mersin'den feci bir kaza haberi geldi. Aşırı süratli giden araç okuldan çıkan öğrencileri ezdi. Kazada yaralanan 1'i ağır 3 kişi hastaneye kaldırıldı. Sürücü ise olay yerinden kaçtı.

Mersin Yenişehir ilçesi Afetevler Mahallesi'deki Mehmet Akif Ersoy Sosyal Bilimler Lisesi önünde korkunç bir kaza yaşandı. Okuldan çıkan 5 kişilik öğrenci grubunun arasına hafif ticari  araç daldı. Öğrenciler yola savrulurken hızını alamayan araç, sürücü duvara çarpmaktan son anda kurtardı.

Mersin'de bir araç öğrencileri ezdi, yaralılar var

OLAY YERİNE GELİP SONRA KAÇTI

Dönüp olay yerine gelen şahıs, daha sonra bir yolunu bulup kaçtı. Yapılan ihbar sonrası bölgeye polis ve sağlık ekipleri geldi. Yaralanan 10. sınıf öğrencisi 3 genç, Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı. İçlerinden birinin durumunun kritik olduğu açıklandı.

Mersin'de bir araç öğrencileri ezdi, yaralılar var

DEHŞET ANI KAMERADA

Öte yandan, yaşanılanlar güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Kamera görüntüleri, seyredenleri dehşete düşürdü.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...