Mersin'de 31 düzensiz göçmen yakalandı

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:
Mersin'de 31 düzensiz göçmen yakalandı

GÜNDEM Haberleri  / Anadolu Ajansı

Emniyetin Türkiye'nin dört yanında düzensiz göçmen operasyonları devam ediyor. Mersin'de oto yıkamacıda, yasa dışı yollarla yurda giren 31 düzensiz göçmen yakalandı.

Mersin'de Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ekipleri, Mersin'e yasa dışı yollarla gelen düzensiz göçmenlerin deniz yoluyla Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne oradan da Avrupa ülkelerine geçeceği ihbarını aldı.

Ekipler, bu kapsamda Eğriçam Mahallesi'ndeki bir oto yıkamacıya operasyon düzenledi. Operasyonda, iş yerinde yurda yasa dışı yollarla girdiği belirlenen 31 düzensiz göçmen yakalandı. Göçmen kaçakçılığı yaptığı iddiasıyla yabancı uyruklu N.B. gözaltına alındı.

Oto yıkamacıda yapılan aramada, deniz botu ve çok sayıda can yeleği ele geçirildi. 31 düzensiz göçmen işlemler için İl Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Yenişehir Belediyesi zabıta ekipleri de iş yerini mühürledi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...