Mersin'de 2 çocuk babası adama hain pusu! Evinin önünde uzun namlulu silahla öldürüldü

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Mersin'de 2 çocuk babası adama hain pusu! Evinin önünde uzun namlulu silahla öldürüldü

GÜNDEM Haberleri

 Mersin’in Tarsus ilçesinde 33 yaşındaki 2 çocuk babası genç adam, evinin önünde kurulan pusuyla uğradığı saldırıda tabanca ve uzun namlulu silahla vuruldu. İhbar üzerine olay yerine gelen ekiplerin tüm müdahalelerine rağmen genç adam kurtarılamadı.

2 çocuk babası adama kurulan korkunç pusu sonu oldu. Yarbay Şemsettin Mahallesinde meydana gelen olayda sabah evinden çıkan ve nakliye işi yapan Yavuz Kazan (33), sokağın başında ve sonunda pusuda bekleyen kişiler tarafından yaylım ateşine tutuldu.

UZUN NAMLULU SİLAHLA ÖLDÜRÜLDÜ

Uzun namlulu ve tabancayla ateş edilen Yavuz Kazan, olduğu yere yıkıldı. Vücuduna çok sayıda mermi isabet eden Kazan, olay yerinde hayatını kaybetti.

KAVGA NEDENİYLE TAŞINDIKLARI İDDİASI

Şüpheliler ise geldikleri araçla olay yerinden kaçtı. İddiaya göre, evli ve 2 çocuk babası olan Yavuz Kazan'ın, Mersin’de 3 ay önce kardeşiyle birlikte karıştığı bir kavgadan dolayı Tarsus’a taşındığı öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...