Mersin Limanı'nda uyuşturucu operasyonu: 54 kilogram kokain ele geçirildi, 10 kişiye gözaltı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Mersin Limanı'nda uyuşturucu operasyonu: 54 kilogram kokain ele geçirildi, 10 kişiye gözaltı

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Zehir tacirlerine göz açtırılmıyor. Gümrük Muhafaza ekiplerini Mersin Limanı’nda yeni bir operasyon gerçekleştirdi. Operasyon sonucu 54 kilogram kokain ele geçirildi, olayla ilgisi bulunan 10 kişi gözaltına alındı.

Türkiye'nin terör örgütlerine finansman sağlayan ve toplum sağlığını tehdit edene uyuşturucu ile mücadelesi hız kesmeden devam ediyor. Zehir tacirlerine neredeyse hergün büyük çaplı operasyonlar yapılıyor.

MERSİN LİMANI'NDA 54 KG KOKAİN ELE GEÇİRİLDİ

Son olarak Gümrük Muhafaza ekiplerinin Mersin Limanı’nda gerçekleştirdiği operasyon sonucu 54 kilogram kokain ele geçirildi, olayla ilgisi bulunan 10 kişi Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatlarıyla gözaltına alındı.

BAKAN BOLAT DUYURDU

Bolat, sosyal medya hesabından, Mersin Limanı'nda gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonuna ilişkin paylaşım yaptı.

Toplum sağlığı ile ülkenin geleceği olan gençleri korumaya kararlı olduklarına işaret eden Bolat, Ticaret Bakanlığı Gümrük Muhafaza ekiplerinin Mersin Limanı'nda gerçekleştirdiği operasyon sonucu 54 kilogram kokainin ele geçirildiğini aktardı.

"MÜCADELEMİZİ KARARLILIKLA SÜRDÜRECEĞİZ"

Bolat, olayla ilgisi bulunan 10 kişinin Mersin Cumhuriyet Başsavcılığının talimatlarıyla gözaltına alındığını bildirirken, "Toplumların sosyal ve kültürel yapısını bozan, ekonomik zararlarıyla beraber insan sağlığı için büyük tehdit oluşturan uyuşturucu ile mücadelemizi kararlılıkla sürdüreceğiz. Başarılı operasyonlarına bir yenisini ekleyen Gümrük Muhafaza ekiplerimizi yürekten tebrik ediyorum." değerlendirmesinde bulundu.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...