Melih Gökçek, 'Topbaş, Sarıgül'ü ezer'

Melih Gökçek, 'Topbaş, Sarıgül'ü ezer'

GÜNDEM Haberleri

TGRT Haber'de usta gazeteci Hadi Özışık'ın sorularını cevaplayan Melih Gökçek, Sarıgül ve Topbaş hakkında önemli yorumlarda bulundu.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, dün akşam katıldığı Basın Odası programında gündeme dair bir çok konuya değindi. Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül ve İstanbul Belediye Başkanı Kadir Topbaş için çarpıcı açıklamalarda bulunan Gökçek'in yorumları dikkat çekti. İşte o açıklamalar: Mustafa Sarıgül kendi belediyesinde başarılı. Ancak başarılı olması Kadir Bey'den iyi olduğu anlamına gelmez. Karşı karşıya gelirlerse Kadir Bey çok rahat ezer. İstanbul'u kaybetse de genel başkan adayı olacak. Medya ve özellikle baronlar Sarıgül'ü pompalıyorlar. Anketler sipariş usulü yapılıyor. Hatırlayın Ecevit yüzde 1-2 ye düşen Ecevit nasıl pompalandı da seçim aldı. Kılıçdaroğlu'nu da pompaladılar 30 lara kadar çıkmıştı muhalefet ettik 26 ya indi. Şimdi de Sarıgül'ü pompalıyorlar. Yeni bir rapor var Sarıgül'le ilgili bugün yarın çıkar ortaya , onun da muhalefetleri böyle çalışmalar yapıyor. nbsp;Adnan Keskin'e ikinci adam olmayı teklif etti o da kabul etti. Baktı Kılıçdaroğlu'nda iş yok oraya yöneldi. Çünkü Baron'lar acayip baskı yapıyorlar. Hatta geçen günlerde Deniz Baykal'ı çağırıp sen karışma dediler çok iyi biliyorum.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...