Meksika Dışişleri Bakanı, Türkiye'ye geliyor

/ Kaynak: AA
Meksika Dışişleri Bakanı, Türkiye'ye geliyor

GÜNDEM Haberleri  / AA

Meksika Dışişleri Bakanı Jose Antonio Meade Kuribrena 27-30 Temmuz tarihleri arasında Türkiye'ye resmi ziyarette bulunacak.

Meksika Dışişleri Bakanı Jose Antonio Meade Kuribrena, resmi temaslarda bulunmak üzere yarın Türkiye'ye gelecek. Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada, Kuribrena'nın 27-30 Temmuz tarihleri arasında Türkiye'ye resmi ziyarette bulunacağı belirtildi. Sözkonusu ziyarette ikili ilişkilerin yanı sıra, iki ülkeyi ilgilendiren bölgesel ve uluslararası konuların ele alınacağı, eylülde Türkiye'ye ziyaret gerçekleştirecek olan Meksika Cumhurbaşkanı Enrique Pena Nieto'nun temaslarının da gündeme geleceği kaydedildi. Açıklamada, "Türkiye, BM, OECD ve G-20 içerisinde verimli bir işbirliği yürüttüğü Meksika'yı Latin Amerika bölgesine açılım politikası kapsamında da önemli bir ortak olarak görmekte ve Meksika'yla ilişkilerini her alanda geliştirmeyi arzu etmektedir" ifadelerine yer verildi.

GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...