Mehmet Altınöz kimdir? Mehmet Altınöz kaç yaşında, ne iş yapıyor?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Mehmet Altınöz kimdir? Mehmet Altınöz kaç yaşında, ne iş yapıyor?

Gündem Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Mehmet Altınöz kimdir? sorusu Yeniden Refah Partisi'nin İstanbul adayının, genel başkan yardımcısı Mehmet Altınöz olacağı iddiası üzerine gündeme geldi. Mehmet Altınöz’ün hayatı ile ilgili detaylar merak konusu oldu. Mehmet Altınöz kimdir? Mehmet Altınöz kaç yaşında, ne iş yapıyor?

31 Mart 2024'te yapılacak yerel seçimler için geri sayım başlarken partiler birer birer belediye başkanı adaylarını açıklamaya başladı. Yerel seçimler yaklaşırken İBB başkanlığı için aday olan ve adaylık için öne çıkan isimler merak ediliyor. Anadolu Yayıncılar Federasyonu Genel Başkanı Sinan Burhan, Yeniden Refah Partisi'nin (YRP) seçimlere Cumhur İttifakı'ndan ayrı gireceğini öne sürdü.  Yeniden Refah Partisi'nin İstanbul adayının genel başkan yardımcısı Mehmet Altınöz olacağı iddia edildi. Bu gelişmeler sonrası Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Altınöz kimdir? sorusu için araştırmalar başladı. Mehmet Altınöz’ün biyografisi merak konusu oldu.  Mehmet Altınöz kimdir? Mehmet Altınöz kaç yaşında, ne iş yapıyor? ayrıntılar…

MEHMET ALTINÖZ KİMDİR?

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı - Genel Muhasip ve Mali İşler Başkanı Mehmet Altınöz, 1973 Bursa doğumlu, Bursa Anadolu Lisesi ve Eskişehir Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi İktisat bölümü mezunudur. Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi İşletme Bölümünde  Yönetim ve Organizasyon Yüksek  lisansı (MBA) yapmıştır. Altınöz AŞ. Yönetim Kurulu Başkanıdır. Saadet Partisi Genel Merkez Yüksek Disiplin Kurulu Üyeliği ve STK ve Halkla ilişkiler Bşk.Yrd. görevlerinde bulundu. 

Prof. Dr. Necmettin Erbakan Vakfı Mütevelli Heyeti üyesidir. İyi derecede İngilizce bilen ALTINÖZ, evli ve iki çocuk babasıdır.

Mehmet Altınöz kimdir? Mehmet Altınöz kaç yaşında, ne iş yapıyor?

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...