Mehmet Ali Ağca, kirve oldu

Mehmet Ali Ağca, kirve oldu

GÜNDEM Haberleri

Mehmet Ali Ağca, bir araç kiralama firmasının sahibi Yusuf Turhan'ın oğlu Poyraz Turan'ın (5) sünnet düğününe katılarak kirvelik yaptı.

Gazeteci Abdi İpekçi suikastinden hüküm giyen ve Papa II. Jean Paul'e suikast girişiminde bulunan Mehmet Ali Ağca, Kocaeli'nin Dilovası ilçesinde faaliyet gösteren bir araç kiralama firmasının sahibi Yusuf Turhan'ın oğlu Poyraz Turan'ın (5) sünnet düğününe katılarak kirvelik yaptı. Poyraz'ın yanına oturan Ağca, basın mensuplarının çok kısa süre görüntü almasına izin verdi. Mehmet Ali Ağca, 'Yeterli' diyerek gazetecilerin alandan uzaklaştırılmasını istedi. Bunun üzerine Poyraz'ın yakınları basın mensuplarını sünnet töreninin yapıldığı alandan uzaklaştırdı. Sünnet töreninin yapıldığı alana Sedat Peker'in adının kırmızı güllerle yazıldığı bir çelengin getirilmesi de dikkat çekti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...