Mehdi Eker'den 'Kılıçdaroğlu'na yumruk' açıklaması

/ Kaynak: İHA
Mehdi Eker'den 'Kılıçdaroğlu'na yumruk' açıklaması

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Bakan Eker, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaoğlu'na TBMM'de yapılan saldırıyı değerlendirdi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaoğlu'na TBMM'de yapılan saldırıyı değerlendiren Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı M. Mehdi Eker, saldırıyı şiddetle kınadığını ifade ederek, olayın seçim sonrasında yapılmasının manidar olduğunu dile getirdi.

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Diyarbakır'da bulunan Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, gazetecilerin CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yapılan saldırıya ilişkin sorularını yanıtladı. Kılıçdaroğlu'na yapılan saldırıyı kınadığını ifade eden Bakan Eker, saldırının seçimlerden sonra yaşanmasına dikkat çekti. Bakan Eker, "Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdarğlu'na TBMM'de yapılan saldırıyı şiddetle kınıyorum. Menfur bir saldırıdır, kendisine geçmiş olsun dileklerinde bulunuyorum. Bu tür saldırıları milletimiz nefretle karşılamaktadır. Hiç kimseye hiçbir şekilde yapılmaması gereken bir davranıştır. Olayın müsebbibi olan kişi de yakalanıp, hukuk önünde hesabını verip cezasını çekecektir. Çok üzüldüğümü ve nefretle kınıyorum. Olayın seçimin ertesinde meydana gelmesi ayrıca manidardır. Saldırının niyetini, perde arkasında ne var ne yok bilmiyordum. Ama her ne sebep ve şekille olursa olsun, bu tür saldırıların TBMM veya başka bir yerde, bir siyasi partinin genel başkanına, mensubuna yapılması hiçbir şekilde kabul edilemez, nefretle karşılanır" dedi.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...