Medyada dev satışlar, Sabah-ATV Kalyon'un, TV8 Acun'un

Medyada dev satışlar, Sabah-ATV Kalyon'un, TV8 Acun'un

GÜNDEM Haberleri

Rekabet Kurulu, Sabah ve ATV'nin Kalyon İnşaat'ı da bünyesinde barındıran Zirve Holding'e, TV8'in ise Acun Ilıcalı'ya satışına onay verdi.

Rekabet Kurulu, Sabah ve atv 'nin, Kalyon İnşaat 'ı da bünyesinde barındıran Zirve Holding tarafından alınmasına izin verdi. nbsp;Rekabet Kurulu'nun 19 Aralık 2013 tarihli kararına göre, Kurul, Zirve Holding AŞ'nin, Turkuvaz Grubu şirketlerinin çeşitli oranlardaki hisselerini Çalık Holding, Çalık Turizm Kültür AŞ, Gapyapı İnşaat ve Ahmet Çalık'tan devralması işlemine onay verdi.
Ilıcalı'nın TV8'i alması da onaylandı
Kurul ayrıca MNG TV, MNG Reklam, MNG Medya ve Onsekiz Reklam Prodüksiyon AŞ'nin hisselerinin yüzde 90'ının Sekiz Medya Holding ve yüzde 10'unun Sekiz Prodüksiyon AŞ tarafından devralınması işlemine de izin verdi. Böylece ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, TV8'in sahibi oldu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...