Meclis kürsüsünde fenalaşan Saadet Partili bitmezin son durumunu Bakan Koca açıkladı

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Meclis kürsüsünde fenalaşan Saadet Partili bitmezin son durumunu Bakan Koca açıkladı

Gündem Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Meclis kürsüsünde fenalaşarak yere yığılan Saadet Partili vekil Hasan Bitmez, yoğun bakımda tedavi altına lınmıştı. Bitmez'i hastanede ziyaret eden Sağlık Bakanı Fahrettin Koca son durumu paylaştı. Bitmez'in durumunun düne göre daha ciddi olduğunu belirten Bakan Koca, tedavisinin sürdüğünü bildirdi.

Bilkent Şehir Hastanesi'ne gelen Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, burada tedavisi süren Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez'in sağlık durumu hakkında doktorlardan ve yakınlarından bilgi aldı.

Daha sonra gazetecilere açıklamada bulunan Koca, TBMM'de rahatsızlanarak Bilkent Şehir Hastanesi'ne getirilen Bitmez'in, hastanedeki ilgili tüm branş hekimleri ve sağlık personeli tarafından yakından takip edildiğini vurguladı.

"DURUMU DÜNE GÖRE DAHA CİDDİ"

Koca, "Solunum ve kalp akciğer pompası ile hayati fonksiyonları sağlanıyor. Genel durumunun düne göre daha ciddi olduğunu söyleyebilirim. Tekrar geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum" sözlerini kullandı.

NE OLMUŞTU?

Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez, TBMM kürsüsünde konuşma yaptığı sırada baygınlık geçirmüş, düşerken de başını mermer basamağa çarpmıştı.

Bitmez’e ilk müdahale Meclis’te vekiller tarafından yapılırken, sağlık ekipleri kalp masajı yaparak hastaneye kaldırdı. Bitmez'in kalp krizi geçirdiği ve anjiyo edildiği öğrenilirken, durumu ciddiyetini koruyor. 

 

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...