Mardin'deki 'küçük yaşta nişan töreni' skandalında 4 kişi gözaltına alındı!

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Mardin'deki 'küçük yaşta nişan töreni' skandalında 4 kişi gözaltına alındı!

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Skandal görüntülerin adresi olan Mardin'in Kızıltepe ilçesinde "küçük yaşta nişan töreni" tepkilerin odağı oldu ve görüntüler sonrası ekipler harekete geçti. Sözde nişan yapılan iki çocuğun anne ve babası soruşturma kapsamında gözaltına alındı.

'Küçük yaşta nişan töreni' olayına ilişkin bir gelişme yaşandı. Mardin Cumhuriyet Başsavcılığınca, Kızıltepe ilçesinde yaşanan ve bazı basın yayın organları ile sosyal medya hesaplarında yer alan "küçük yaşta nişanlandırma" konulu haberler ve paylaşımlarla ilgili olarak başlatılan soruşturma sürüyor.

Soruşturma kapsamında çocukların anne ve babaları polis ekiplerince gözaltına alındı. ​​​​​​​Şüpheli 4 kişinin emniyetteki işlemleri sürüyor.

SKANDAL 'NİŞAN' SONRASI ÇOCUKLAR KORUMA ALTINA ALINDI

Valilikten dün yapılan açıklamada, Kızıltepe'de yaşanan ve bazı basın yayın organları ile sosyal medya hesaplarında yer alan "küçük yaşta nişanlandırma" konulu haberler ve paylaşımlarla ilgili olarak, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ile İl Emniyet Müdürlüğüne ivedilikle konunun araştırılması talimatı verildiği bildirilmişti.

Söz konusu çocuklara yönelik geçici tedbir kararı alındığı, çocukların koruma altına alındığı, konuyla ilgili adli ve idari soruşturma başlatıldığı kaydedilmişti.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...