Mardin'de toplantı, miting, gösteri yürüyüşü 30 gün boyunca ertelendi

Düzenleyen:
Mardin'de toplantı, miting, gösteri yürüyüşü 30 gün boyunca ertelendi

GÜNDEM Haberleri

Mardin Valiliği, il gelende 30 gün boyuncu her türlü toplantı ve gösteri yürüyüşü, basın açıklaması, miting, stand açma, çadır kurma gibi etkinliklerin yasaklandığına açıkladı.

Mardin Valiliği'nden konuyla ilgili yapılan açıklamada, "İlimizde son dönemde yaşanan terör olayları ve alınan ihbarlar nedeniyle vatandaşlarımızın zarar görmemeleri için ilimiz genelinde ilçeler dahil olmak üzere, 'Anayasanın 34. Maddesi, 2911 sayılı Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Kanunu'nun 10-17-23-32. Maddeleri ile Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Kanununun Uygulanmasına Dair yönetmeliğin 5. Maddesi, 5442 sayılı İl İdaresi kanunu 11/A ve 11/C maddeleri gereği 15 Mart 2016 tarihinden itibaren 30 gün boyunca her türlü toplantı ve gösteri yürüyüşü, basın açıklaması, miting, stand açma, çadır kurma vb. etkinliklerin yasaklanmasına karar verilmiştir" denildi.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...