Mardin'de otomobilin çarptığı Ravza Nur Keser hayatını kaybetti

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Mardin'de otomobilin çarptığı Ravza Nur Keser hayatını kaybetti

GÜNDEM Haberleri

Mardin Midyat'ta otomobilin çarptığı Muhammed Kesler'in ardından 3 yaşındaki kızı Ravza Nur Kesler'den de acı haber geldi. Yoğun bakımda tedavi gören küçük çocuk, doktorların müdahalesine rağmen hayatını kaybetti. Baba kız aynı yerde defnedildi.

Mardin Midyat ilçesi Ulucami Mahallesi’nde yolun karşısına geçmeyen çalışan Muhammed Kesler (30) ile 3 yaşındaki kızı Ravza Nur'a otomobil çarptı. 

BABA, HASTANEDE ÖLDÜ

Vatandaşların ihbarı sonrası olay yerine polis ve sağlık ekipleri geldi. Ağır yaralanan baba kız ambulansla Midyat Devlet Hastanesine kaldırıldı. Baba Kesler kurtarılamazken hayati tehlikesi bulunan Ravza Nur Kesler de Midyat Devlet Hastanesine nakledildi. 

Mardin'de otomobilin çarptığı Ravza Nur Keser hayatını kaybetti

RAVZA NUR DA KURTARILAMADI

Dünden beri yoğun bakımda olan küçük çocuktan da bu akşam acı haber geldi. Ravza Nur doktorların bütün müdahalesine rağmen hayata tutunamadı.

KIZIYLA BİRLİKTE DEFNEDİLDİ

Baba ve kızının cenazeleri otopsi işlemlerinin ardından Ortaçarşı Mahallesi Asri mezarlığında toprağa verildi. İkilinin ailesi ve yakınları cenazede gözyaşlarına boğuldu.

Bu arada, gözaltına alınan sürücü M.Y.A.’nın işlemleri devam ediyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...