Mardin'de korkunç cinayet! Uzaklaştırma kararı bulunan koca eşini öldürdü

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Mardin'de korkunç cinayet! Uzaklaştırma kararı bulunan koca eşini öldürdü

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde, iddiaya göre uzaklaştırma kararı olan koca, 4 çocuğunun annesini silahla öldürdükten sonra aynı silahla intihar etmek istedi. Dehşet saçan kocanın hayati tehlikesi devam ederken ekiplerin olayla ilgili incelemesi sürüyor.

Mardin'de bir kadın cinayeti işlendi... Cani koca 4 çocuğunun annesini korkunç şekilde katletti. Olay, akşam saatlerinde Kızıltepe ilçesi Koçhisar Mahallesinde meydana geldi. İddialara göre, 42 yaşındaki Ömer D., 4 çocuk annesi 36 yaşındaki Semra D. ile 1 yıl önce yaşadıkları tartışma yüzünden uzaklaştırma aldı.

ÖLDÜRDÜ, AYNI SİLAHLA İNTİHAR ETTİ

Ömer D'nin eşi Semra D’yi silahla vurduktan sonra aynı silahla intihar etmek için kafasına ateş ettiği öğrenildi. Mahalledekilerin haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerinde ilk müdahaleleri yapılan çift, Kızıltepe Devlet Hastanesine kaldırılırdı. Semra D, hastanede hayatını kaybederken Ömer D.'nin hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Polis ekiplerinin olay ile ilgili incelemesi devam ediyor.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...