Son kadın cinayeti haberi Mardin'den geldi! Güvenlik korucusu eşini öldürdü

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Son kadın cinayeti haberi Mardin'den geldi! Güvenlik korucusu eşini öldürdü

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Mardin’in Ömerli ilçesinde güvenlik korucusu İsmail Y. boşanma aşamasında olduğu karısı Sahra Y. ile tartıştı. Tartışma şiddetini arttırınca güvenlik korucusu silahıyla karısını vurdu. Zanlı cinayetin ardından jandarmaya teslim oldu.

Mardin'de tartıştığı karısını öldüren güvenlik korucusu jandarma tarafından gözaltına alındı. Olay, sabah saatlerinde Ömerli ilçesine bağlı kırsal Alıçlı Mahallesi’nde yaşandı.

TARTIŞTIĞI KARISINI SİLAHLA VURDU

Güvenlik korucusu İsmail Y. (35) ile boşanma aşamasında olduğu öğrenilen karısı Sahra Y. (30) arasında bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine İsmail Y. silahla eşine ateş etti.

JANDARMAYA TESLİM OLDU

Silah seslerini duyanlar durumu anında yetkililere haber verdi. İhbar üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sahra Y.'nin hayatını kaybettiğini belirlendi. Zanlı İsmail Y. cinayetin ardından jandarma ekiplerine teslim oldu. Talihsiz kadının cenazesi otopsi için Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ile ilgili inceleme başlatıldı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...