Mardin'de 1 asker şehit oldu, 5 asker yaralı

Düzenleyen:
Mardin'de 1 asker şehit oldu, 5 asker yaralı

GÜNDEM Haberleri

Genelkurmay Başkanlığı, Mardin'in Artuklu ilçesinde personeli taşıyan servis aracına PKK'lı teröristler tarafından yola döşenen el yapımı patlayıcı ile saldırıda bulunulması sonucu 1 askerin şehit olduğunu, 5 askerin yaralandığını açıkladı.

Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, bugün saat 17.20'de Mardin'in Artuklu ilçesinde personeli taşıyan servis aracına bölücü terör örgütü mensubu teröristler tarafından daha önce yola döşenen el yapımı patlayıcı (EYP) ile saldırıda bulunulduğu belirtildi. Açıklamada, "Saldırıda kahraman bir silah arkadaşımız şehit olmuş, kahraman beş silah arkadaşımız ise hayati tehlikesi olmayacak şekilde yaralanmıştır. Yaralı silah arkadaşlarımız derhal hastaneye sevk edilmiş ve tedavilerine başlanmıştır. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu saldırıda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, şehidimizin değerli ailesine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza ve Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır, saldırıda yaralanan kahraman silah arkadaşlarımıza acil şifalar temenni ediyoruz" ifadelerine yer verildi. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...