Manisa'da feci kaza: 2 ölü, 3 yaralı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Manisa'da feci kaza: 2 ölü, 3 yaralı

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Manisa'da otomobil ile hafif ticari araç çarpıştı. Feci kazada otomobil sürücüsü ile yolcu hayatını kaybederken 3 kişi de yaralandı.

Manisa'nın, Akhisar-Gördes yolu Dağdere Mahallesi mevkiindeki otomobille hafif ticari aracın çarpıştığı kazada 2 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı.

OTOMOBİL İLE HAFİF TİCARİ ARAÇ ÇARPIŞTI

Ahmet Ölmez'in kullandığı otomobil ile Hasan Enfal İlhan idaresindeki hafif ticari araç, Gördes-Akhisar yolu üzerindeki Dağdere Mahallesi geçişinde çarpıştı. İhbar üzerine kaza yerine çok sayıda sağlık, jandarma ve itfaiye ekibi sevk edildi.

OTOMOBİL SÜRÜCÜSÜ İLE YOLCU HAYATINI KAYBETTİ

Sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde, otomobil sürücüsü Ahmet Ölmez ile yolcu Fethiye Celbiş'in hayatını kaybettiğini belirledi.Sürücünün eşi Asiye Ölmez ile kızı Zeynep Ölmez ve hafif ticari aracın sürücüsü Hasan Enfal İlhan, ambulanslarla hastanelere kaldırıldı.Kaza nedeniyle Gördes-Akhisar yolunda trafik, kontrollü olarak tek şeritten sağlanıyor.

Manisa'da feci kaza: 2 ölü, 3 yaralı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...