Manisa'da 2 gün önce kaybolan 80 yaşındaki kadın ormanda bulundu

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Manisa'da 2 gün önce kaybolan 80 yaşındaki kadın ormanda bulundu

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Manisalılar 2 gün önce kaybolan 80 yaşındaki Adile Köseoğlu'nu bulmak için seferber oldu. Dün başlatılan arama çalışmalarına çok sayıda ekip katıldı. Talihsiz kadın bu akşam ormanlık alanda sağ olarak bulundu.

Manisa'nın Kırkağaç ilçesine bağlı Musahoca Mahallesinde 29 Ağustos Salı günü kaybolan 80 yaşındaki Alzheimer hastası Adile Köseoğlu'nu bulmak için köy halkı, jandarma, AFAD, AKUT ve ANDA ekipleri tarafından köpekler yardımıyla arama çalışmaları yürütüldü.

Manisa'da 2 gün önce kaybolan 80 yaşındaki kadın ormanda bulundu

ORMANDA BİTKİN BİR HALDE BULUNDU

Dün başlatılan arama çalışmalarından bir sonuç çıkmadı. Ekipler çalışmalarına bugün de devam etti. Yaşlı kadın akşam saatlerinde kaybolduğu köyün yaklaşık 5 kilometre uzaklığındaki ormanlık alanda bitkin bir vaziyette uyurken bulundu. 

İlk müdahalesi olay yerinde sağlıkçılar tarafından yapılan talihsiz kadın daha sonra kontrol amaçlı Kırkağaç Devlet Hastanesine sevk edildi. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...