Malatya'da sivil ekip aracı kaza yaptı: 2’si polis 4 yaralı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Malatya'da sivil ekip aracı kaza yaptı: 2’si polis 4 yaralı

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Malatya’da sivil polis aracı, otomobil ile çarpıştı. Kazada 2’si polis memuru, 4 kişi yaralandı. Yaralılar ihbar üzerine olay yerine gelen ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

Malatya’da sivil polis aracı ile otomobilin karıştığı trafik kazasında 2’si polis memuru, 4 kişi yaralandı. Kaza, saat 18.45 sıralarında Malatya -Elazığ karayolu Çöşnük kavşağında meydana geldi.

SİVİL EKİP ARACI İLE OTOMOBİL KAVŞAKTA ÇARPIŞTI

Yeşilçam Caddesi istikametinden gelen otomobil ile Yusuf Özal Caddesi istikametinde gelen sivil ekip aracı kavşak içerisinde çarpıştı. Kazada, 4 kişi yaralandı. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ile sağlık ekipleri sevk edildi.

YARALILARIN SAĞLIK DURUMU İYİ

İlk müdahaleleri olay yerinde yapılan yaralılardan polis memurları K.D. ile F.O. Turgut Özal Tıp Merkezi’ne diğer 2 yaralı ise Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...