Malatya'da korkutan deprem

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Malatya'da korkutan deprem

GÜNDEM Haberleri

Deprem bölgesinde artçı sarsıntılar devam ediyor. Kahramanmaraş'ta meydana gelen 4,3 büyüklüğündeki depremin ardından bir sarsıntı haberi de Malatya'dan geldi.

6 Şubat'ta Kahramanmaraş'ta 9 saat arayla meydana gelen 2 büyük deprem 11 ilimizi yerle bir etti. Binlerce bina enkaz yığınına dönerken altında kalan 50 binden fazla vatandaşımız canından oldu. Deprem bölgesinden korkutan haberler gelmeye devam ediyor. Kahramanmaraş'ın Göksun ilkçesinde saat 18.31'de 4,3 büyüklüğünde bir artçı sarsıntı gerçekleşti. Yine depremden en çok etkilenen illerden olan Malatya'da da deprem oldu.

MALATYA 3,9 İLE SALLANDI

AFAD, Yeşilyurt merkezli depremin büyüklüğünü 3,9 olarak duyurdu. Deprem yerin 14 km derinliğinde meydana geldi. Deprem sonrası paniğe kapılan vatandaşlar kendilerini dışarı attı. 

İŞTE SON DEPREMLER

Yaşanan depremlerin saatini ve şiddeti anlık olarak takip etmek mümkün. AFAD tarafından yayımlanan listede İstanbul, Elazığ, Düzce, Muğla, Tokat, Bingöl, İzmir, Manisa, Malatya ve birçok ile ait son dakika deprem bilgileri yer alıyor.

AFAD SON DEPREMLER İÇİN TIKLA

BU VİDEO DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLİR

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...