Malatya’da korkunç olay! Çalılıklar arasında 6,5 aylık cenin bulundu: 5 gözaltı var

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Malatya’da korkunç olay! Çalılıklar arasında 6,5 aylık cenin bulundu: 5 gözaltı var

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Malatya’nın Yazıhan ilçesinde ihbar üzerine hareket geçen polisler çalılıklar arasında 6,5 aylık cenin buldu. Olayla ilgili soruşturma başlatan ekipler cenini bölgeye bırakan zanlı ve sevgilisi ile birlikte toplamda 5 kişiyi gözaltına aldı.

Malatya'da yaşanan korkunç olayda çalılıklar arasında bulunan cenin polisleri alarma geçirdi. Yazıhan ilçesinde meydana gelen olayda, bölgeye gelen bir kişi tarafından çalılıklar arasına cenin bırakıldığı bilgisine ulaşan polis ekipleri inceleme başlattı. Yapılan incelemede belirtilen noktada 6,5 aylık bir cenin buldu.

2 SEVGİLİ VE 3 HASTANE ÇALIŞANI GÖZALTINDA

Soruşturmayı derinleştiren ekipler, Yeşilyurt ilçesi Yavuz Selim Mahallesi’nde ikamet eden F.D. ile sevgilisi H.B.K.'yı gözaltına aldı. Zanlıların ön ifadesi sonrasında hastane çalışanları M.M., K.S.E. ile M.F.U. gözaltına alınırken, bulunan cenin ise adli tıp kurumuna götürüldü. Polis merkezinde işlemleri tamamlanan zanlılar ise adliyeye sevk edildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...