Malatya'da deprem oldu! (AFAD, Kandilli Rasathanesi son depremler listesi...)

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Malatya'da deprem oldu! (AFAD, Kandilli Rasathanesi son depremler listesi...)
Gündem Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Malatya'da deprem meydana geldi. AFAD, depremin 4,3 büyüklüğünde gerçekleştiğini bildirdi. Deprem sonrası yerel sakinler panik yaşadı. Bakan Yerlikaya, bölgede saha taramalarının başladığını söyledi.

6 Şubat'daki Kahramanmaraş merkezli şiddetli depremlerde büyük yara alan Malatya, yine beşik gibi sallandı... Merkez üssü Doğanşehir ilçesi olan bir deprem meydana geldi. Depremin büyüklüğü 4,3 olarak ölçüldü. Deprem sonra yerel sakinler kısa süreli bir panik yaşadı. 

AFAD'DAN AÇIKLAMA

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı, (AFAD) depreme ilişkin sosyal medya hesabından detaylı bilgileri paylaştı. Buna göre deprem saat 10:55 sularında, 9,69 kilometre derinlikte gerçekleşti. 

Malatya'da deprem oldu! (AFAD, Kandilli Rasathanesi son depremler listesi...)Malatya'daki depremin tam lokasyonu

DOĞANŞEHİR'DE OKULLAR BOŞALTILDI

Çevre illerden de hissedilen depremde, herhangi bir olumsuz durumun yaşanmaz iken ilçede tedbir amaçlı okullar boşaltıldı.

BAKAN YERLİKAYA: SAHA TARAMALARI BAŞLADI

Öte yandan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, deprem ilişkin bir açıklama yaptı. Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şunları söyledi;

"Malatya Doğanşehir'de 4,3 büyüklüğünde meydana gelen ve çevre illerden de hissedilen depremde, AFAD ve ilgili kurumlarımızın tüm ekipleri saha taramaları için yönlendirilmiştir. Gelişmeleri anbean takip ediyoruz. Depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Allah, ülkemizi ve milletimizi afetlerden korusun."

AFAD SON DEPREMLER LİSTESİNE BAKMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

KANDİLLİ RASATHANESİ SON DEPREMLER LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ...

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...