Son dakika... Malatya'da 6 büyüklüğünde yeni deprem

- Güncelleme:
Son dakika... Malatya'da 6 büyüklüğünde yeni deprem

GÜNDEM Haberleri

Son dakika... Malatya'da 6 büyüklüğünde bir deprem medyana geldi. Kandilli Rasathanesi'ne göre merkez üssü Doğanşehir'de 6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremin derinliği 9.1 derinliğinde meydana geldi. AFAD tarafından edinilen bilgiye göre depremin büyüklüğü 5.6 olarak kaydedildi. Valilikten yapılan açıklamada ikinci bir açıklamaya kadar şebeke suyunun içilmemesi istendi.

Son dakika: Malatya'da 6 büyüklüğünde bir deprem medyana geldi.

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde saat 04.17'de  7.7 büyüklüğünde meydana gelen depremin ardından artçılar devam ediyor. Gaziantep, Adana, Osmanite, Hatay ve 10 ilde hissedilen depremde can kaybı artarken bir son dakika gelişmesi yaşandı. Son dakika haberine göre Malatya'da 6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Kandilli Rasathanesi’nden edinilen son dakika bilgisine göre Malatya’nın Doğanşehir ilçesinde 6.0 büyüklüğünde deprem medyana geldi. Edinilen bilgiye göre saat 13.35’te gerçekleşen deprem 9.1 derinliğinde meydana geldi.

https://twitter.com/Kandilli_info/status/1622549758593171459

Malatya’da 6 büyüklüğünde meydana gelen depremin ardından 5.8 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi. Duruldu ilçesinde meydana gelen depremin derinliği 7.5 km olarak kaydedildi.

MALATYA'DA DEPREM MEYDANA GELDİ

AFAD tarafından edinilen bilgiye göre merkez üssü Malatya’nın Doğanşehir ilçesi olan 5.6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.  Deprem saat 13.35’de meydana geldi. Edinilen bilgiye göre depremin derinliği 6.85 km olarak kaydedildi.

https://twitter.com/DepremDairesi/status/1622547806106812417

MALATYA VALİLİĞİ'NDEN ŞEBEKE SUYU UYARISI

Malatya'da meydana gelen 6 büyüklüğündeki depremin ardından valilikten açıklama geldi. Malatya Valiliği şebeke suyunun içilmemesini istedi. Valiliğin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, Malatya merkezinde Pınarbaşı Kaptaş'tan içme suyu alan vatandaşların ikinci bir açıklamaya kadar şebeke suyunu içmemesi gerektiği belirtildi.

MALATYA HAVALİMANI'NIN TAVANI ÇÖKTÜ

Habertürk TV canlı yayında Malatya'da yaşadığı depremin şiddetinin boyutlarını aktaran gazeteci Didem Barut, "Malatya Havalimanı'nda uçak beklerken yerden çok büyük bir ses vurdu. Hepimiz koltuklardan düştük. Havalimanının çatısı çöktü. Ben çocuğumu alıp çıkabildim ama yaşlı babaannem ve eşim içeridelerdi. Onları da zorlukla çıkardık. Ama Malatya'dan haber alamıyoruz. Ben şu an sizinle konuşurken bile sallanıyor. Biz iyiyiz iyi olmaya çalışıyoruz ama Malatya'dan haber alamıyoruz" ifadelerini kullandı.

KAHRAMANMARAŞ DEPREMİNDE İL İL SON DURUM

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...