Makbule Garipoğlu'nun kasasından servet çıktı

Makbule Garipoğlu'nun kasasından servet çıktı

GÜNDEM Haberleri

Cem Garipoğlu'nun annesinin itirazı üzerine bankadaki kasalarına dün ikinci inceleme yapıldı, kasadan mücevherler çıktı.

Cem Garipoğlu ile annesi Tülay Makbule Garipoğlu ve babası Nida Garipoğlu'nun Münevver Karabulut'un ailesine ödemelerine hükmedilen 1 milyon 287 bin TL'lik tazminat, iki aile arasında ikinci bir hukuk savaşı çıkarttı. Karabulut Ailesi, Garipoğlu Ailesi'ne açtığı tazminat davasında ilk olarak ailenin tüm mallarına tedbir kararı aldırdı. Mallara satılamaz kaydı konuldu. Küçükçekmece Aile Mahkemesi'nin tazminat davasını karara bağlamasının ardından Karabulut Ailesi'nin avukatı Rezan Epözdemir tazminatın tahsili için icraya başvurdu. Garipoğlu Ailesi ise 110 bin TL'lik harç ödeyerek kararı temyiz etti, icranın durdurulmasını talep etti. Karabulut Ailesi'nin avukatı da Anne Garipoğlu'nun banka kasasındaki 49 parça mücevherine kıymet takdiri yapılmasını istedi.

YENİ BİLİRKİŞİ TALEBİ

Küçükçekmece 1. İcra Mahkemesi bir bilirkişi aracılığıyla mücevherlerin tümüne 530 bin TL'lik değer biçti. Ancak Anne Garipoğlu mücevherine az değer biçildiğini öne sürerek başka bir bilirkişi talep etti. Mahkeme talebi kabul etti. Dün Bahçeşehir'deki banka şubesinde 2,5 saat süren incelemede bilirkişi, kasalardan çıkan 5 kilo külçe altın, tek taş yüzük, altın ve pırlantadan oluşan 49 parça mücevheri tek tek inceleyip ağırlıklarını tarttı. Mücevherlerin takribi 600 bin TL olduğu ancak gerçek rakamın bilirkişinin hazırlayarak mahkemeye göndereceği raporla ortaya çıkacağı belirtildi.

sabah

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...