Mahir Ünal'dan çözüm yorumu: Alfabenin bütün harleri karşımızda

Mahir Ünal'dan çözüm yorumu: Alfabenin bütün harleri karşımızda

GÜNDEM Haberleri

Mahir Ünal: Karşımızda HDP, DTK, KCK, YDG-H var... Yani alfabenin bütün harfleri karşımızda! Artı Kandil, İmralı ve Avrupa da var.

AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, HDP'deki mevkidaşı Pervin Buldan'ın '6-7 Ekim Olayları sonrası süreç kaldığı yerden devam edecektir' açıklaması ile ilgili, "Çözüm Süreci ile ilgili biz hep aynı yerde duruyoruz. Bizim pozisyonumuzu ne HDP ne İmralı ne de başka unsurlar belirlemiyor" dedi. Ünal, TGRT Haber'de açıklamalar yaparken; süreç ile ilgili olarak, "Karşımızda HDP var, DTK var, KCK var, YDGH var; yani alfabenin bütün harfleri var karşımızda... Artı Kandil var, artı İmralı var, Avrupa var. Biz ise bu çoklu yapı içinde bir şeyi yapmaya çalışıyoruz, terörü sonlandırmak" dedi. "6-7 Ekim olaylarını durduran İmralı'nın iradesi değil; bölge insanının sürece, barışa, refaha sahip çıkmasıdır" diyen Ünal, halka rağmen kimsenin 'Ben çözüm sürecinden çıkıyorum, süreç sonlanmıştır' deme lüksü olmadığını vurguladı. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...