Magandalıkta çığır açtı, araçtan araca tokat patlattı!

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Basın Ekspres'te çılgın maganda görenleri şaşkına çevirdi! Seyir halindeki iki araç arasında yaşanan tartışma farklı bir boyut aldı. Yan yana ilerlemekte olan arabalardan birinden sarkan şahıs, diğer araca tokatlar attı.

İstanbul'da Basın Ekspres yolunda akşam saatlerinde şaşkına çeviren bir olay yaşandı. Bir trafik magandasının kullandığ otomobilin içinde bulunan bir şahıs, seyir halindeyken henüz bilinmeyen bir nedenle başka bir otomobilin önüne kırdı.

ARAÇTAN ARACA TOKAT PATLATTI

Aracı durduramayınca seyir halindeyken otomobilin yanına yaklaşarak camdan sarkan şahıs, araca vurmaya başladı. Tartışma, seyir halindeyken birkaç dakika devam etti. Trafik magandası, otomobilin önüne kırarak adeta kazaya davetiye çıkardı. O anlar ise arkalarında ilerlemekte olan bir araç sürücüsü tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntüleri izleyenler ise hayrete düştü.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...